torsdag 18. februar 2010

Marius, Marius og Marius....

Forrige helg hadde lille Jenny bursdag, ble hele 4 år. Dessverre ble hun syk dagen før, så selskapet ble avlyst, og gaven ligger fortsatt hjemme. I år blir det i hvert fall Marius-tunika på snuppa, strikket i alpakka fra Sandnes. Jeg synes den ble veldig fin, men er litt redd den kanskje ble litt trang (har selvfølgelig ikke fulgt mønsteret), men da får Hedda få den, også får jeg strikke en ny til Jenny.
Empire-lua (maken til Hedda sin), ment til min svigerinne... Lue er kul, men jeg synes den ble i overkant lang... Regner med at jeg strikker en til, med litt kortere vrangbord og noen færre rapporter... Bildet yter den ikke rettferdighet, mønsteret kommer dårlig frem, og den er selvfølgelig mye finere på ett hode, enn liggende flatt (men ikke på MITT hode :o))
Baktus-sjal i Puno, med egenkomponert heklekant. NYYYYYYDELIG!!! Puno er bare helt fantastisk deilig garn, og skjerfet har allerede blitt mye brukt, og vokser for hver dag... :o) Ikke mye "hold" i dette garnet, men det dri... jeg i, så lenge det er så mykt, varmt og godt :-) Brukt ca 2,5 nøste, strikket på pinne nr 7.
Nå holder jeg på med en vest til meg selv, fra DSA, men mangler selvfølgelig et hespe med garn for å få den ferdig... Har og begynt på Marius nr gud vet hva... Benjamin likte genseren Hedda fikk svært godt (go-gutten til "tante" det), så da må han selvfølgelig også få en Marius til bursdagen sin i begynnelsen av Mars. Til tross for mye jobbing, blir det også mye strikking. OL på tv er en fantasktisk flott unnskyldning for å ikke gjøre noe annet... :) Også er det jo så moro!!! Jeg har meldt meg på OL-strikk sammen med damene fra Hobbyboden Bloggen "vår" kan du se her Masse flott og inspirernde fra mange strikkegale (glade, mener jeg...) damer :o)
Posted by Picasa

1 kommentar:

amylin sa...

Så fin tunika. Den lua var veldig morsom.