fredag 9. desember 2011

Nå i disse jule(forberedelse)tider.....

.... blir det ikke mye blogging. Det som er og har vært på mine pinner i ukene før og frem til jul, er enten kalendergaver eller julegaver... Jeg tror vil ikke det er så mange av mine ikke-strikkende bekjentskaper og familiemedlemmer som er innom her, men man vet jo aldri hvem som smugtitter litt. Derfor er det best å holde kortene tett til brystet enn så lenge... :D

Jeg har fått unna 10 kalendergaver. Jeg hadde en avtale med min svigerinne om at jeg skulle fikse 10 gaver, 5 til hver niese, og det har jeg gjort, alt fra mine strikkepinner, og best av alt, jeg har fått brukt lager-garn. *STOLT*

I mangel av annet å vise frem, fant jeg plutselig denne kjolen på kamerat mitt. Speilrefleksen min har kranglet siden i sommer, og har stort sett tilbrakt tiden i hylla mi. I helga tok jeg det frem, bestemt på at jeg skulle få det fikset, men nå virker det helt som det skal igjen... :D Muligens, enn så lenge...
Uansett: på kamera lå denne lille saken, som jeg helt har glemt!


Tunika til Hedda, strikket i str 4 år + ca. Mønsteret er fra et pt-hefte, men jeg husker ikke hvilket. Jeg har strikket den i rester av pt5, Smart og Falk, og synes i grunn den er både fin og morsom.
OG den er morsom å strikke også :)

Til sist, en liten fotoshoot av firfotingen. Moro med speilrefleks igjen, men som alltid vanskelig å fotografere en urokråke som både er helt svart og helt hvit. Men, men, godgutt er han okke som :D

Ønsker alle en flott førjulstid :D

10 kommentarer:

wigdis sa...

Den kjolen var fantastisk flott Jane, en slik nå jeg nok strikke til veslefrøkna mi. Faktisk en av de fineste kjolene jeg har sett på lenge.

Så herlige bilder av kosegutten din. Han er bare helt skjønn.
Håper du får ei flott helg.

Vibekes lille ullne sa...

Kjempeartig kjole! Det ser ut som du strikker usedvanlig pent og jevnt, helt nydelig ble den! Ti kalendergaver fra lager står det respekt av.

Fine vovsen, skikkelig pen. :)

Lisbeth sa...

Skjønne, skjønne Snorre <3 Å som jeg digger han! Enda jeg ikke har truffet han så mye så har han smeltet hjertet mitt totalt. Makan til skjønn gutt!

Tunikaen er forresten også fin! *fnis*

Lena sa...

Heldige Hedda - lekker tunika!

Ane sa...

Åh, den tunikan var utrolig fin! Kan jeg ha sett den før? Mener det var noe kjent.. Kanskje du bare har vist meg mønsteret? Kjempe fin var den ihvertfall! Heldige Hedda, som har en så flink tante.

Fine Snorregutten! Likte spesielt godt det bilde nederst til venstre. Savner dere begge. Gleder meg til juleshopping og kaffe med deg snart! Kanskje vi får til en tur med hundene også. :)

Klem.

minon sa...

Åh, for en nydelig tunika! Virkelig flotte farger og kjempefint mønster! Takk for titten :)
Ønsker deg en fin helg :)

tantemaraj sa...

Åh...for en flott tunika!! Jeg skal lete etter det heftet!! Flottefarger du strikket den i:-)

Bra jobba med kalendergavene!

Ønaker deg en god førjulstid:-)

siwi sa...

Så flott den var, kjekt med litt farger!

Unknown sa...

Nydelig hund :-)
Flott tunika og stilig med litt annet enn prinsesserosa :-)

LivM sa...

De tror jeg faktisk er den flotteste tunikaen jeg har sett hittil. Herlige farger og nydelig mønster. Håper du har en fin førjulstid :-)