onsdag 17. oktober 2012

Pulsvarmere

Litt uinspirert i forhold til alle påbegynte strikketøy en lørdag, ble det til at jeg la opp til ett par pulsvanter sånn helt på måfå.
Dette har jeg i grunn gjort mange ganger tidligere, men med den evinnelige "nr 2 vegringen" har det ofte blitt med en enslig pulsvarmer :-)
Men denne gangen klarte jeg jammen å lage to stk, og jeg er tom litt sånn tålelig fornøyd :) Særlig tommeløkningene liker jeg.Litt info:
Garn: Nepal. 60 gram
Pinne 4

4 kommentarer:

Lisbeth sa...

Tålelig fornøyd?!? De er knallfine, og passformen ser veldig god ut til deg. Jeg syns du er kjempeflink som kom på å lage så fine pulsvanter!

ANNEPÅLANDET sa...

Disse var fine, Jane! Ligner på tommelfellingen til uglevottene -http://www.ravelry.com/patterns/library/give-a-hoot - som jeg driver og strikker nå. Veldig fin felling! Pulsvanter er kjekt for hundeeiere som må plukke opp *** rett som det er :-)

Likte mariusgryteklutene dine også!

LisaM sa...

Kjempefine Jane!!! Sier som Lisbeth, passformen ser så god ut!:)

Tusen takk for kommentaren på bloggen min, sender deg en sms når jeg har fått litt bedre oversikt over ukene fremover. Det er jammen travelt å være butikksjef i Kremmerhuset;)

Vi snakkes:)

wigdis sa...

De ble flotte og den tommeløkningen var lekker. Slik har jeg aldri sett før og innbiller meg at den må sitte veldig godt.