onsdag 8. januar 2014

Oppsummering av jula 2013

Her har det vært dødt det siste halvåret. 
Jeg kan ikke skylde ALT på at jeg har pusset opp hjemme, eller på at jeg har tatt meg ekstrajobb, men noe skyld har nok dette.... Det blir mindre strikketid av sånt, og i hvert fall oppussing er en skikkelig tidstjuv.... :D 
Men for all del; nye tak, vegger, gulv, nytt kjøkken, nye spotter og t.o.m ett par nye møbler... Jeg er skikkelig glad for at jeg endelig fikk gjort ett skikkelig løft hjemme, at jeg gjorde noe FOR MEG, for MIN trivsel. Bare fordi jeg har fortjent det... :) 

Ekstrajobb ja... Jammen har jeg ikke tatt meg en liten kosejobb i byens beste garnbutikk (helt objektive sett, altså). Nemlig hos Nøstet mitt på Tveita Senter. Her finner du meg en kveld i uka, onsdager, og lørdager i oddetallsuker :) Kom gjerne innom og si hei neste gang du er på de kanter :) 

Selv om det har vært noen tidstyver i livet mitt, har jeg fått strikket en del. Det har jo blitt en tradisjon  at jeg strikker kalendergaver til jentene, så det er selvsagt i orden. 6 gaver fra tante til hver av jentene :) 

Hadde egentlig bestemt meg for at jeg skulle nøye meg med strikkede kalendergaver i år, og at jeg skulle droppe julegavene. Men jo nærmere jula vi kom, jo rarere synes jeg det var å tenke på....
Derfor ble det "bare" 5 luer med pelsdusk, denne gangen med fletter i lua, da Hedda forsiktig hintet om at de ribbestrikkede som lå i kalenderen kanskje var en smule kjedelige (men ikke noe problem altså, hun tok bare pannebåndet utenpå hun :D) 


Gjør det på den enkle måten jeg, slenger inn bildene, så får dere heller gå hit dere som er spesielt interessert i tørre fakta. 
Det er altså jenter under 8 år som er mottakere til gavene, og spesielt mine flotte nieser :D
Ja foruten disse da, som ei god venninne fikk som takk for inspirasjon og hjelp ifbm nytt kjøkken. 


Og disse, som endte under treet til min 88 år gamle farmor. Hun har alltid strikket sokker til hele slekta, både nær og fjern og utvida og til alle anledninger, men  nå har hun ikke lenger armer og hender som fikser det. Og da hun nevnte at hun selv aldri hadde hatt ett par med strikkasokker.... 10 kommentarer:

Hanne sa...

Så utrolig mange flotte gaver du har strikket :-)
Ønsker deg et kreativt og godt nytt år!
Pludrehanneklem

ANNEPÅLANDET sa...

Hei! Her var det mye fint, Jane! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: De er noen heldige jenter, de niesene dine!

LisaM sa...

Her var det masse fint Jane! Flink du!:)

gyldenkron sa...

Wow, det var lekre gaver. Heldige nieser. Jeg ønsker meg en tante som deg :)

Christina sa...

Koselig at du strikket sokker til bestemor også :) Mange fine ting her.

Wenche/chawo sa...

Så mye flott du har laget

Kari Aspenes sa...

En fantastisk produksjon!

Litt rørende med sokkene til farmor :-)

Kos med papir og saks sa...

Så mange flotte gaver du har laget

Hanne sa...

For en imponerende gaveproduksjon. Kjenner jeg blir kjempe inspirert av dette innlegget for her var det mye fint.

wigdis sa...

Helt utrolig hvor mye du har fått strikket til jul med tanke på alt du har holdt på med ellers. Veldig fine ting du har laget, de fletteluene er nydelige. Bare det å strikke to slike store puffer, sier jo litt om strikkekapasiteten din.