tirsdag 2. desember 2014

München og Pfaffenhofen

Jeg har vært i garnhimmelen :o) 
i helgen tok jeg med meg ei venninne og reiste på garntur til München. Vi ankom fredag formiddag, og kastet kun inn (den nesten tomme) kofferten på hotellrommet, før vi satte oss på toget og reiste til Pfaffenhofen, og selve garnhimmelen. Gleden var stor når vi etter en god gåtur så dette: 2 timer senere gikk vi ut, fulle av adrenalin og småhøye av fangsten vår, med hver vår tunge pose med nyyyyydelig garn. 

En sniktitt:  

Jeg er nok litt "ensporet" når det kommer til farger, men er fornøyd med fangsten min :o) 


Litt sprekere farger hos makkeren min... :o) 


München har også andre ting å by på, som shopping og julemarked i Desember. Det var flere turister enn oss som hadde valgt nettopp denne helgen, så selve sentrum var temmelig hektisk og fullt av folk. 
Men glüwein (og brente mandler) måtte det bli :o) 


Shoppingen (utover wm) ble mager, men ingen tur uten å kjøpe ny veske så det ble med en snerten, rød (faktisk!) sak av en Liebskind Berlin veske hjem :o)  Nye sko pleier også å være en selvsagt del av en shoppetur, men (antakelig for første gang) der ble det jammen bomtur... 

Pga kaoset i sentrum, valgte vi å flykte ut på søndagen, og heller tilbringe dagen på Dachau, en tidligere konsentrasjonsleir....Sterke saker. 


Tusen takk for finfin tur Tone-mor, neste gang blir det Barcelona.  :o) 

Ellers er jeg skikkelig på etterskudd med blogginga, men er ganske flink til å holde Ravelry ryddig og oversiktlig. For tiden er det kalendergaver og julegaver som produseres (selv om jeg kun for få uker siden sa det ikke ville komme noe strikkede gaver under treet fra meg). 
Første ladning til niesenes kalender :o) 
1 kommentar:

wigdis sa...

Så herlig å lese om turen deres, synd jeg ikke kunne være med. Jeg er visst litt på etterskudd når det gjelder å lese blogger ser jeg :)Nydelig garn dere har kjøpt, regner med at det er Blend. Flotte farger på dere begge to. Skal bli artig å høre hva dere synes om den typen.
Du er nå veldig flink da som fikk lagd både kalendergaver og julegaver, selv om du ikke hadde tenkt å gjøre det i år. Ikke alltid det går som vi tenker :)