fredag 10. desember 2010

I disse juletider...

... hvor det meste er hemmelig, kan man jo benytte sjansen til å blogge glemte "skatter"

Dette er min spreke farmor på 85 år, med sin nye PT-kåpe. Den er levert for leeeenge siden, men jeg har helt glemt å skryte av den her... Knappene er litt på kryss og tvers, men jeg sverger, de er sydd på rett altså. Jeg tilbød meg å bytte ut knappene, siden de "vingler" sånn, men det var helt uaktuelt for mottakeren :)


Jeg var for en stund siden så heldig at jeg fikk besøk av Ane en liten uke. Og det mens jeg fortsatt var sykmeldt, så det ble veldig satt pris på. Alltid hyggelig med så lite krevende besøk, og at hun er like strikkegal som meg er jo bonus. Tusen takk for besøket Ane.

Snorre er veeeeldig glad i gjester, og Ane savnet nok sin lille 4-bente snuppe også, så sånn lå de omtrent hele uka :) Jeg synes bildet er skikkelig koselig!


Som tidligere lovet, ble det nye musetøfler på Hedda. Disse er strikket etter god gammel oppskrift, i fritidsgarn, og passformen er myyye bedre. Dessverre klarte jeg å rote til det hele med såkalt popup antiskli, som jeg overhodet ikke får til å funke. Så de er veldig blå og "rotete" under, men de funker jo allikevel. Skulle egentlig vært en kalendergave, men siden de ble så stygge under, måtte de bare overleveres utenom kalenderen, sånn at jeg kunne forklare "styggheten" *flir*


Må vise frem sofagrisen min også :) Denne 4-bente saken har aldri likt å ligge i sofaen. Tidligere VILLE jeg ha han i sofaen, han var så lite kosete og sosial, men aldri om han gadd... Men det var før jeg fikk ny sofa. Nå ligger han der med den største selvfølgelighet, og dette er synes som møter meg når jeg står opp om morgenen. Selv om jeg har blitt godt vandt med å ikke ha hund i sofaen, er han jo sååå søt der han ligger, så jeg klarer ikke helt å kaste han ned. Så da har jeg vel fått sofabikkje igjen da, etter 6 år uten....


10 kommentarer:

Ane sa...

Hehe.. så koselig da. :) Alltid like koselig å være sammen med deg også! Og Snorre gutten! :) Vakker pysjbukse jeg har på meg på det bilde må jeg si.. ;)
Den jakken til farmor ble jo bare så fin da. Heldige farmoren din!

Meta sa...

Snorre ligger akkurat som hunden vår gjorde. Fant seg "hodepute" uansett hvor hun lå.:))

Kjempeflott jakke. Skjønner godt hun ikke ville gi fra seg den selv om knappene ser skjeve ut på bilde.

Ønsker deg en herlig helg!

Fru Keilegavlen sa...

Koselege bilete! Nydeleg jakke! Denne har eg strikka to stk av og. ;) Ei til meg sjølv og ei søstra mi. Og no kom eg på at eg skal jo strikke ei til svigerinna mi og. ;)

KRØLLEMIKKEL sa...

Flott jakke!

Daria sa...

så fin bestemor du har og hun ser veldig stolt ut for genser,syns knappene ser fine:)

mimouna sa...

Så flott kåpe! Og knappene var sjarmerende de.

Gøy å se flere Hello Kitty sitteunderlag, har nettopp strikket to slike jeg også. Veldig bra mønster!

wigdis sa...

Så flott farmor du har. Den kåpa var lekker og sikkert god og varm.
Herlig bilde av sofahunden. Klart den skal ligge i sofaen. Den er jo familie, ikke sant.
Ha en flott uke

tante sa...

Jane
Har alltid visst at du er flink,men nå imponerer du meg. Hedda,Tuva,Jonas,Jenny,Edvard,Nora og alle andre er heldige som har deg!!Så mye fint du har strikket!!
Tante Elisabeth

Tani sa...

Så sprek farmor du har!! Og den kåpen ble kjempelekker!!
Ville bare svinse innom og ønske den en fin og fredlig jul! Juleklem fra Tanja

Kristine sa...

Så mange flotte gaver du har strikket! Mange heldige mottakere her ja! :)

Buksen ble kjempefin! Så flott at du likte oppskriften :D Jeg hadde tenkt å strikke en i Lima selv, men de tar ikke inn Lima på garnbutikken her da selvsagt. Så det får bli senere!

Godt nyttår!