torsdag 9. desember 2010

Hello Kitty!

Her er Gråtass-genseren vasket og ferdig presset, og har og fått en matchende lue :)
Og jeg ble veldig stolt av den til sist, litt pressing hjelper alltid. (Faktisk så fornøyd at jeg har startet med ett nytt prosjekt som krever maskesting... Ugh! Kryss fingrene for meg.)
Genseren ble overrakt Edvard på 5 års dagen hans som ble feiret med brask og bram, men hedersgjesten var mest opptatt av at gjesten snart skulle gå, sånn at han kunne bygge lego :)

Må bare slenge inn ett lite bilde av denne prisessa også, gjest i bursdagen til Edvard, og min lille bonusniese Jenny. Fantastisk fin for dagen :)
I forrige innlegg skrøt jeg av jeg skulle nålefilte, og jammen har jeg gjort det også. Ett lite Hello Kitty sitteunderlag, kalendergave til Hedda. Oppskriften fant jeg på denne siden (tusen hjertelig takk!!)
Jeg brukte ett tykt ullgarn jeg fant på "lageret" og tykke pinner så det var fort gjort, og helt perfekt str til en liten 3,5 års rompe.  Og nålefiltingen gikk fint!!


En herrelue, strikket i Nepal. Jeg bare digger dette nye garnet fra Garnstudio. Både Nepal og Lima, er helt nydelig å jobbe med, og så langt virker resultatet bra også. Spennende å se hvordan det holder seg i bruk. Bonusen er at garn fra Garnstudio har en hyggelig pris.

Denne lua er til en kollega, som synes 17-18 blå er kaldt!!
Oppskriften fant jeg på Garnstudio, og har moderert en del, bl.a strikket den en del kortere.
Brukte 1 nøste brunt, litt hvit, beige og grått, strikket på pinne 5.


For tiden går det mest i julegaver, og det blir mye Lima og Nepal under trærne i min familie i år :)


Ingen kommentarer: