tirsdag 29. mars 2011

Award!

I går fikk jeg denne hyggelige Awarden av Ane

Awarden. Liebster Blog ♥ award skal gis videre til 5(fem) bloggere med mindre enn 100 følgere, på den måten kan flere oppdage hvor mange flotte blogger som fins rundt omkring.


Nå har jeg i grunn ikke skjønt helt dette med "følgere", jeg har lagt meg til som "følger" i ett par blogger i den tro at jeg ville få en mail ved oppdatering, men da dette ikke skjer, har jeg heller lagt inn bloggene jeg liker under "inspirasjon" på min egen blogg og på den måten følger med på oppdateringer. Jeg har heller ikke brydd meg med å ha "følgere"på min egen blogg, før det ble etterlyst av en hyggelig dame for en tid tilbake, og jeg skjønner jo nå at det er hyggelig med følgere :)

Det er mange jeg har lyst å gi awarden videre til, det er utrolig mange fine blogger der ute, men jeg har nå laget meg en liten liste, med utgangspunkt i mine egne favoritter (ikke alle jeg fant "følgere" hos):

Og selv om jeg bare skulle nevne 5, må jeg også nevne min gamle nabo, som er helt rå til å hekle luer og strikke sokker. Jeg vet hun har fått awarden tidligere, men det gjør jo ingen ting :)

Også må jeg jo rette en stor takk til en fantastisk person og min gode venninne Ane som gav den til meg. Ane og jeg tilbringer flerfoldige håndarbeidstimer sammen hver uke, til tross for at vi bor på hver vår kant av landet. Vi snakker timesvis i telefonen med strikketøyet i fanget, om garn, pinnner, nye prosjekter, problemstillinger og ellers det meste som har med garn og strikking å gjøre (og litt annet også :o)) Ganske moro å tenke på at det var jeg som lærte Ane å strikke for ikke veldig lenge siden, og nå er hun den raceren :) Hun tryller med heklekroken, og i tillegg er hun ett skikkelig husmorsemne, så hun frister stadig med noe godt fra kjøkkenet. :o)2 kommentarer:

Ane sa...

Så god du er Jane. Blir jo nesten litt rørt jeg. Hehe.. Du er en fantastisk venn Jane. Jeg setter ufattelig stor pris på deg. Du har vært en engel å ha nå i disse vanskelige tider. Timene på telefonen, og de koselige helgene vi har; fulle av strikking, god mat, shopping og jente tid setter jeg veldig stor pris på. :) Sender en god klem ned til deg fra her oppe i kalde nord. :)

wims sa...

Takk, takk for en herlig award. kan aldri få for mange vettu ;O)

Og takk så masse for herlige ord. Og nå er det ikke lenge igjen til moroa starter !!