torsdag 19. januar 2012

Niese-småtterier

Tuva, min yngste niese på 1,5 år, fikk lue og tova votter i julekalenderen sin, som min eldste niese Hedda (snart 5 år) IKKE fikk... Jeg fikk derfor beskjed på julaften at hun også veldig ønsket seg sånn lue og sånne votter, og selvfølgelig... Første gang jeg traff henne, altså Hedda, etter jul, kom jeg tomhendt, og fikk en liten "skrape" for det, "har du GLEMT at jeg ønsket meg lue og votter??"  :-) Da var det bare å svinge seg rundt, og fikse lue og votter til tantegull da :D

Tova votter str 5-6 år, strikket på pinne 6, ett nøste (1 liten meter fra nøste 2) med Fritidsgarn. Ett eller annet superwash til snoren.


Lyalya hoddie str Child, nr 1 er strikket i dobbel Baby Merino (underkant av 100 gram) fra Drops, mens lue nr 2 er strikket i ett eller annet Merinogarn jeg kjøpte i Danmark for en tid siden, sammen med en tråd tynn Alpakka fra DSA. Pinne 4,5. Denne lua har blitt veldig godt mottatt av både barn, foreldre og barnehageansatte, og den er skikkelig mye søtere med ett lite barneansikt inni, enn den er liggende på gulvet :) Jeg trodde den første var for liten, så jeg kastet meg over nr 2 for sikkerhetsskyld, men nr 1 passet perfekt, så da får heller nr 2 ligge litt "på vent" :-)

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Luene ble kjempefine, votteparet også! Jeg ler fremdeles over Hedda som strammet deg opp litt. Makan til tante! Fnis.

wigdis sa...

Ja det er det jeg sier, du har nok skjemt bort disse tantungene dine en smule :) men ved nærmere ettertanke så er vel det en tantes plikt også :))

Flotte luer du har laget. Sitter de stramt rundt ansiktet? Jeg strikket noe lignende i fjor, men den ble for vid. Deilige luer iallfall.

Ha en fin kveld.

tantemaraj sa...

De luene så supre ut!! Må nok til på sånne når babyen blir større:-)

God helg til deg!!