søndag 7. juni 2009

Fiona

Denne flotte tunikan/kjolen fant jeg stadig rundt på blogger jeg har besøkt, og omsider fikk jeg somlet meg til å bestilt oppskrift Den er strikket i Baby Silk fra Du Store Alpakka, og er bare supermyk og deilig. Jeg strikket den litt lenger enn oppskriften tilsa, og laget den nederste borden litt lenger, så det blir (nok) en liten kjole, selvfølgelig til Hedda.... Dette er mitt pågående prosjekt. En ponco-genser (eller hva jeg skal kalle den) med hette, oppskrift kjøpt hos Ateljé Margaretha. Jeg strikker den i Misti, også fra Du Store Alpakka, som er helt nydelig å strikke med. Tykt garn og pinner nr 5 så det går fort unna... Ser at jeg er veldig lilla for tida, til tross for at Hedda er kommet i sin rosa periode... Fiona'n ER mer rosa enn lilla, og denne genseren var ment å være rosa, men et magert utvalg i farger, gjorde at det igjen måtte bli lilla (*plystre*) Ja, for denne er selvfølgelig også til Hedda.. :) (Flaks for meg at mamma'n ikke selv strikker).
Må ta med dette bildet også, synes det er såååå koselig. To gode venner på trappa.

7 kommentarer:

Hannesol sa...

Her var det mye flott, både strikket og heklet! Og for et nydelig bilde av to gode venner på trappa!! *smelt*

strikkedilla sa...

Og du så mye flott i bloggen din. Kjoler og tunikaer, luer og sokker. Kommer tilbake. Ha en fin søndag

Judith sa...

Dette var en nydelig Fiona, deilig farge. Og mens jeg var innom måtte jeg jo kikke litt på andre ting du har laget. Det var veldig mye fint her:-)

KRØLLEMIKKEL sa...

Denne var flott. Ha en flott søndag!

wigdis sa...

Så mye fint du har laget. Fiona kjolen var nydelig i en lekker farge.
Likte også godt bildet av de to vennene. Heldige er de barn som har et dyr å vokse opp med.
Ha en fin søndag.

Frk. Chilli sa...

Fiona`n er bare så nydelig!! Jeg må få somla meg til å strikke den selv. Ponschoen var kjempesøt, og vognteppet var bare nydelig. Bildet av to gode venner var et blinkskudd:-)

M sa...

Nydelig tunika/kjole! Dukketeppet var kjempe tøft, likte fargene kjempe godt.