onsdag 6. januar 2010

Julegaver.

Ting tar tid!! Og særlig blogging blir ikke prioritert... :)
Men her er i hvert fall noen flere julegaver. Jeg er rimelig stolt av at jeg har fått laget så mye i år, alt hva jeg hadde tenkt faktisk, for første gang. At jeg ikke begynte før 1. desember, kan jeg kun takke meg selv for... :) Ja, det ble litt stress ja...
Ol- genser, str 6 år. Til min "nevø" (jeg er selvutnevnt tante for min fetters og min kusines barn) Edvard. Denne genseren synes jeg i utgangspunktet så veldig kjedelig ut, men dess flere ganger jeg så den, jo finere ble den. Den er strikket i Falk, et garn jeg ikke kommer til å strikke veldig mye mer av....

Leggvarmere og et lite skjerf til Nora ("niese" og søster til Edvard) strikket i Merino Extra Fine. Str. ca 2 år, oppskrift fra eget hode. Om Falk er fælt å strikke med, så er dette garnet bare himmelen. Så mykt og godt, men dessverre veldig "sigete". Leggvarmerene jeg strikket til meg selv, passer snart til en elefant... :)

3 stk tunika'r i str 2, 4 og 6 år... Til Nora, Jenny og Hedda. Strikket i PT 5, og ja, jeg var litt lei på slutten... Her skulle det og hekles kanter, noe som ikke er min sterkeste side. Men de ble fine, og 2 av jentene stilte i ny tunika 1. juledag.... (*stolt*) Den observante kan sikkert se at splitten på den ene halsen er på feil side... :)

Ishbel-sjal til Gry (min kusine og mamma'n til Jenny). Dette har jeg blogget tidligere, men dette bildet viser mer av hvor fint sjalet er (sier hun helt uten snev av beskjedenhet). Jeg vet ikke helt hva jeg synes om formen, fint på, men vanskelig å blokke, men fargen og mønsteret er kjempefint!! Strikket i Baby Silk fra DSA, DET stikker i hvert fall ikke ;o)

Posted by Picasa

1 kommentar:

Helene sa...

Kjempefine kjoler! Har også strikket slike, i 4- og 10-årsstørrelse.