tirsdag 24. august 2010

Nora's bursdag.

Min fetter's datter, og min "niese" Nora har blitt 2 år, og ble feiret i helgen med brask og bram.
Er hun ikke søt? Og med verdens flotteste krøller :D Når hun i tillegg stiller i Fiona fra Tante J, ja da er det klart at tante er stolt :D Denne kjolen er bare helt genial, den fikk hun til 1-årsdagen, og passer ennå en god stund som tunika.


Tante hadde selvfølgelig med hjemmelaget gave i år også.
Denne genser/ponchoen liker jeg skikkelig godt. Dette er den 2. jeg har strikket. Denne gangen er den strikket i Freestyle på pinnenr 4,5/5. Fort gjort med andre ord :D


Fargerik og sommerlig kjole fra PT-design.
Strikket i PT5 og noe Falk, på pinne nr 3/3,5. Her fikk jeg faktisk brukt opp noen rester, og det er aldri dumt.


For tiden holder jeg på med en liten vest/genser til meg selv, Plain & Simple, ett evighetsprosjekt i tynt garn og med tynne pinner... Kjenner jeg er en smule negativt innstilit, men den er fin som tv-strikk og skravle strikk :D
I tillegg begynte jeg på nok en PT-kåpe i går, strikket i PT3 som Vibbedille helt korrekt bemerker i innlegget om den forrige PT-kåpa mi :D Denne gangen er det bestilling fra min gamle farmor på 85 år.

9 kommentarer:

Nitus sa...

Så mye fint du har laget.
Kjekkt med en tante som strikker til lille Nora.

Hanne sa...

Så snill og flink en tante lille Nora har da. Kjempe mye lekkert :D

Epletreet sa...

Kjempefine ting! Jeg er også blitt tante og etter og ha sett den skjønne niesen din i Fiona, må jeg bare lage en. Det blir julegaven i år:)

Fru Keilegavlen sa...

Herleg tulle. Så heldig ho er som har deg. Den kåpa du har strikka har eg og strikka to av. Ei til meg sjølv og ei til søstra mi.

mimouna sa...

Heldig jente som har en så flink tante! Hun har jsmmen fått mye fint!

Fru Keilegavlen sa...

Fekk ikkje legge inn kommentar i innlegget over, men kåpa vert fin. ;)

LivM sa...

Ei skjønn lita frøken det der! Og så er hun heldig som har en tante til å strikke så mye fint til seg! Spennende med kåpen i det siste innlegget ditt!

wigdis sa...

Takk for hyggelig bloggbesøk. Måtte ta en gjenvisitt og skal si du har lagd mye fint. Den tunika/hoodie til Nora var nydelig. Heldige barn son har en tante som deg.

Janicke sa...

Så mye fint du strikker! Takker for hyggelig kommentar i bloggen min. -Janicke