fredag 19. november 2010

Puno-poncho

Denne ponchoen har jeg siklet på leeeenge, men Puno-garnet er så innmari dyrt, så jeg har liksom holdt igjen litt... Men omsider bestemte jeg meg, og selv om det var ett forferdelig kjedelig prosjekt kom jeg omsider i mål... Den er strikket sideveis, med ribb midt foran og midt bak.
Jeg var skikkelig misfornøyd når den var ferdig, ribben sto veldig ut både foran og bak, og jeg så ikke ut med den på. Men etter en runde i maskinen ble det veldig mye bedre, og nå er vel egentlig problemet at den har blitt fryktelig lang... :D Den siger litt mer for hver gang jeg tar den på, og snart er den nok fotsid. :D
Den er og fryktelig vid, så jeg driver å pønsker ut en liten festeanordning bak, som gjør den litt mer "innsving". Ane kom med ett par gode forslag her, så jeg får se hva jeg finner på etter hvert.

Uansett, ponchoen er helt nydelig å ha på seg. God og varm, uten å være for varm, og fantastisk myk.
Jeg strikket hele ponchoen på pinne 6, også ribben, og brukte 750 gram. Jeg la opp 20 færre masker enn mønsteret tilsa, men den ble allikevel veldig lang (den strikkes fra nederkant til nederkant).

Jeg skal få lagt inn bilde med meg inni etterhvert :D


2 kommentarer:

Unknown sa...

Kjempefin poncho,den er nok sikkert varm og god,stjerne jakka var fin også,sikler litt på den,kanskje eg skal ha den som julestrikk:)Ønsker deg ei fin helg.:)

Hanne sa...

Nydelig poncho. Hadde jeg bare hatt tålmodighet :P