lørdag 26. februar 2011

Klare for VM

I begravelsen til onkel, ble jeg invitert med av min bror og min svigerinne til Kollen under sprinten torsdag. Klart jeg ville være med! Sånt er GØY!! Jeg kastet meg derfor rundt, vi måtte jo alle være i hvert fall litt patriotiske, og rødt, hvitt og blått garn ble omgjort til votter og luer. Svigerinne Kristina, Hedda og Tuva fikk sine i gooood tid før torsdag, dette ble nemlig overlevert tirsdag.

Min bror og pappa'n til Kristina fikk votter i Kollen, før startenMens lue til meg selv, ja den ble først ferdig fredag.... (sa jeg at det var torsdag vi var i Kollen?) vottene blir kanskje klare til neste gang det er mesterskap i Norge?

Også må jeg bare vise frem denne geniale lille saken.

Denne fikk jeg for flere år siden av min tante, og det er en liten lykt man kan henge på øret. Som kjent reiser jeg en gang i uka til karlstad på jobb, og som passasjer er det mange dyrebare strikketimer. Minuset har til nå vært at det alltid er mørkt når vi kjører, så det har ikke blitt særlig mye strikking. Men forrige uke fant jeg frem denne, og den er bare helt genial! Jeg trenger vel ikke si at min mannlige kollega flirte seg fillette.... :o) Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

Hanne sa...

Så utrolig stilig, slike votter og lue fikk jeg også lyst til å strikke. Åhhh så stilig altså :D lenge leve nasjonalromantikken i disse VM tider :D

Tebasile sa...

Så flotte votter og luer. Og så heldige de er som du strikker til.

Wenche/chawo sa...

Herlig luer og votter,du har strikket.
Og lykten var smart en sånn kunne jeg trengt på langturene med mannen min,men det spørs om det hadde gått pga av høreapparatene mine da.
Ha en flott kveld

Seascape sa...

Så mye fint du har laget i rødt-hvit og blått. Jeg tenker det var noen som ble overrasket og glad som fikk så fine gaver. Ha en riktig fin dag.

Lisbeth sa...

Er det ikke typisk at man lager til "alle" andre og ikke seg selv? Jeg syns lykta di var genial jeg! Er jo supert om du får strikket på disse turene.

Be-ty sa...

Mye fint her i bloggen - og lykten var smart. Selv sitter jeg med hodelykt når vi kjører til hytta i vinterhalvåret ;)