mandag 5. september 2011

Olive

Endelig har jeg strikket Olive
Det var på høy tid, for denne har jeg hatt lyst på lenge, men har liksom sett på den som ett håpløst og kjedelig prosjekt...
Men det var faktisk ikke det. Jeg mistet motet litt etter ermene, men så prøvde jeg den på, og så hvor fin den ble, og motet kom tilbake. Og den VAR kjapp å strikke, og perfekt skravle-/tv-strikk.

Og jeg er veldig fornøyd med den. Alt er i grunn bra med denne, modellen, fargen, garnet, størrelsen. Og jeg vil ha en til, med tid og stunder.

Strikket i Wollmeise, farge Spinaci, det gikk med litt over 2 hesper, men jeg kunne fint klart meg med 2. Kontrastfargen husker jeg ikke navnet på, men den er litt sånn eple/lime farget, og ganske ubrukelig til annet enn en liten kontrast :)
Ermene skulle bli 3/4, men er nok noe lenger etter vask. Strikket på pinne nr 4 (neste gang skal jeg strikke den på 3,5) så den vokste veldig etter vask. Men "trykket" den sammen før jeg la den til tørk, så den ble ok allikevel :)

15 kommentarer:

Lisbeth sa...

Bildene dine kan på ingen måte yte Olive rettferdighet! Jeg elsker genseren din og spesielt fargene som ikke kommer til sin rett på bloggen. Knallfin farge til deg og det er ikke bare jeg som er misunnelig på denne genseren!

wims sa...

Kjempefin er den. Bilder yter aldri meis rettferdighet så tipper den er enda penere i RL. Må nok komme en tur på olive visning også ;O)

Jorun sa...

Så fiiiiin!

LilleAsk sa...

Nydelig Olive du har strikket. Og veldig fin farge som du kledde godt. Denne tror jeg kommer til å havne på liste over prosjekter framover.

Unknown sa...

Den ble skikkelig fin, og lekre farger .-)

Tebasile sa...

Så flott den ble og bra du ikke ga opp og lot en bli en Ufo.
Sikker du på du får masse glede av den.

LisaM sa...

Den ble kjempefin Jane!!!
Skjønner godt at du er fornøyd!!
Klem☺

hedvig sa...

Den var veldig flott, passet deg utmerket og fargene var perfekte! :)

sissel sa...

Så nydelig olive. Kjenner at jeg får mer og mer lyst på den jeg også. Fargen du har strikket den i likte jeg.

wigdis sa...

Den ble helt super, og så godt som du kler den. Fargene er flotte til deg og ja, fargene er enda finere i RL. Det er synd det er så vanskelig å få frem fargene på meis i et bilde.
Synes det ble fin lengde på ermene også.

LivM sa...

Den ble jo utrolig flott. Takk for titten i bloggen dein. Det er utrolig mye fint du har strikket, så jeg kommer igjen!

Birkus sa...

Så masse fint du lager. Spennende blogg :-)

Vibekes lille ullne sa...

Oj,oj,oj så fin denne var! Spinaci er nydelig og fargekomboen var knall! Sitter veldig fint på deg gjør den også. Får veldig lyst til å begynne på nr 2 når jeg ser din! :)

Tusen takk for veldig koselig kommentar på bloggen min! :)

Charente sa...

Super Olive, og har også kikket litt nedover i bloggen din, du har jo bare så mange utrolig flotte gensere,jakker, kjoler osv

Ane sa...

Måtte bare inn å sikle litt på denne igjen. :) Den er såå fiiin.. Jeg vil også ha! Må nok bli en Olive på meg etterhvert. Du kler denne veldig godt.