torsdag 24. mai 2012

Lautjern

Ikke håndarbeidsrelatert denne gangen, men fortsatt hobby.
Hver uke de siste 6-7 år har denne flotte gjengen møttes for hundetrening og sosialt samvær.
I tradisjon tro drar vi også hver vår til Lautjern i Østmarka og koser oss med grilling og kaffe og kaker :) Vi vet å kose oss! Ganske idyllisk, og når termometeret viser over 20 grader, sola står høyt på himmelen, så kan det vel i grunn ikke bli særlig bedre :)

Ganske praktisk at Bente har tilgang på denne hytta, da blir det både skikkelig grill, bord og krakker, og ikke minst skikkelig god kokekaffe, for slitne, sultne og varme damer :)
 
 
 
   
 
Vår dedikerte fotograf :) Nå skal det sies at det ikke er hun som har tatt disse bildene, de er tatt med iPhone....
 
 
 
 
 
 
 
 
  Og her er vel hoved"personene" i gruppa vår. En fin samling med hunder som stortrives i hverandres selskap. Her har vi masse personligheter, både vaktmestere, trekkhunder, badenymfer, rallystjerner, en ung jypling som ennå ikke har kommet i stemmeskiftet, og ikke minst ei lite firbeint frøken som ikke sier nei takk til ett glass Baileys eller 2.
 

Turen vår starter og ender ved Lutvann, ganske fint her også :)

En tur til Lautjern anbefales til alle som har tilgang til Østmarka. En bratt og tung tur opp, men vel verdt "slitet" :)

Takk for turen jenter !

4 kommentarer:

strikkedilla sa...

Så ut som en herlig tur. Jeg takker for tipset ditt, og ser om det kan hjelpe.Kjedelig å ikke få lagt inn kommentarer når man ønsker. Ennå kjedligere å skrive en kommentar, og når man poster den så står det error. Da satser vi på at det kan hjelpe. Nydelige produkter du har laget i det siste.

wigdis sa...

Ser ut til å være et nydelig sted, skjønner godt at dere koser dere der. En herlig gjeng med hunder også.

Torunn sa...

Det så rett og slett herlig ut!! Deilig vær, nydelig plass og en skjønn gjeng :)

Ane sa...

Det så deilig ut. :)