mandag 24. september 2012

Marius i lange baner.

Som store deler av norges befolkning, falt jeg for fristelsen til å kjøpe denne boka


Jeg er en ihuga Marius-fan, og mener helt bestemt at dette er en bok alle strikkere bør ha ett eksemplar av. Det er vel ikke så mye nytt å strikke her, men det er masse fine bilder, mye historie, og en skikkelig kosebok og inspirasjonskilde. Ekstra moro er det at det er mange "kjente" bidragsytere her, ja altså kjente for meg, via hobby- og bloggverdenen. Moro! Så løp og kjøp - evt. sørg for at nissen kommer med den i desember...

Jeg har lenge tenkt at Marius-grytekluter, det jeg jo bare ha. Etter en kjapp titt i boka, var jeg i hvert fall inspirert, og duret av gårde og kjøpte Tuva, Europris sitt bomullsgarn og kastet meg over.
Planen var grytekluter til meg selv, men endte som en "takk for lånet av hytta, og nå kan du bytte ut de grusomme gryteklutene du har fra før"- gave.
Mottakeren derimot var ikke helt sikker på om de skulle bli med på hytta, de passet jo ganske fint på kjøkkenet hjemme på gården også....Garn: Tuva (Europris), en meget positiv overraskelse! 110 gram blått, ca 45 gram hvitt, og bittelitt rødt.
Pinne 3.
Mønsteret er selvfølgelig fra min nyeste skatt, Mariusboka :-)

Hadde det ikke vært for den  j..la heklakanten rundt, hadde det vært rimelig fort gjort også....

10 kommentarer:

wigdis sa...

Kjempefine grytekluter Jane, disse må jo være perfekte til hyttebruk. Ypperlig gaveide, så kanskje jeg skulle ta meg en tur på biblioteket. Regner med at du har boka der.

Flotte bilder du har tatt.

STRIKKEMOR(O) sa...

Flotte grytekluter! Eg har også kjøpt den boka :D

Mona sa...

Så flotte!! Og to til og med...Jeg hermet etter deg og kjøpte Tuva til disse jeg også...og det var vellykket med mønsterstrikk i det garnet. Men jeg har fortsatt bare èn ;o)

Linda sa...

Kjempe fine! Den strikkekøen min vert berre lengre og lengre:)

Marianne sa...

De ble jo bare kjempefine:-) Jeg har også den boka og nå fikk jeg lyst til å strikke grytekluter til hytta:-) Ønsker deg en fin uke! Klem Marianne

Marianne sa...

De ble jo bare kjempefine:-) Jeg har også den boka og nå fikk jeg lyst til å strikke grytekluter til hytta:-) Ønsker deg en fin uke! Klem Marianne

ANNEPÅLANDET sa...

Fjonge grytekluter! Sånne må jeg også ha, kjenner jeg, jeg er jo en stooor gryteklutelsker. Da gjenstår det bare å oppspore en Europris-butikk. Hvor finnes det hen, tro???

Ane sa...

Kjempe fine! Tror denne boka må stå på bursdags ønskelista mi altså. ;)

Tone sa...

Å så fine de ble :-) flinka!! Du får strikke ett par til så de gryteklutene som er på hytta blir byttet ut ;-) he he. De var jo ikke verdens vakreste!

LisaM sa...

De ble kjempefine!☺
Nye grytekluter på hytta var ikke dumt...;)