mandag 22. oktober 2012

Stolt tante!

Det er få ting som varmer ett tantehjerte mer, enn når de søte, små stiller opp i tante-strikk <3>Her ser dere (halvparten av) 4 av de viktigste personene i mitt liv, en fin liten familie, og de to yngste kledd i tante strikk fra topp til tå :o)Hedda i "hjertejakke" og leggvarmere, Tuva i tunika, Oslo-anorakk og lue fra tante. Smelt!!
(Tror det er på høy tid at tante bytter ut lilla-fargen med noe annet *rødme*)

Etter de siste ukers "utfordringer" med denne lille karen, kjenner jeg at jeg er litt ekstra glad i han også. Man får kjent på følelsen av at han ikke er udødelig og umistelig allikevel, når de er syke og ikke i slaget.


Heldigvis er han nå frisk og rask igjen, etter både påkjørsel og blodig diare, så vi skal fortsatt ha mange fine år sammen <3>

4 kommentarer:

wigdis sa...

Så koselig bilde av tante-ungene dine. Flotte plagg og lilla er da fint. Tenk på meg da som ikke slipper unna rosa! Skulle så gjerne ha byttet farge nå.

Nydelig bilde av Snorre-gutten, så vakker han er. Endelig godt at han slapp fra uhellet uten men og at han er rask og frisk igjen.

Stor klem fra meg

tantemaraj sa...

Fantastisk med tantestrikk i bruk!! Kjenner den boblende gleden i et tantehjerte:) :) :)

LivM sa...

Tenk så fantastisk heldige de er som har en slik tante! De setter nok ekstra pris på dette etter som de vokser opp. Nydelige ting, men så er du en racer med strikkepinnen også!

Solskinnet sa...

Kjempe fine tantebarn,tenker foreldrene setter pris på det også <3
Vær glad du at du slipper den kjedelige gutte fasen hvor alt skal være svart eller til nød grått...