søndag 2. august 2009

Fiona, skjørt, marius, sjal og madonna.

Jeg har vært på Madonna-konsert!! En stor opplevelse å få oppleve dette fyrverkeriet av en femtiåring live. Et fantastisk sceneshow og masse energi. Savnet selvfølgelig mange av de gode gamle, men det var en morsom kveld og jeg er veldig glad for at jeg fikk med meg dette. Min evige dårlige samvittighet. En Marius, str L herre. Jeg strikker aldri/sjelden på bestilling, men denne klarte jeg ikke si nei til, pga forskjellige omstendigheter. Jeg har lovet den ferdig til høsten, men finner sjelden mot til å strikke noe særlig på den... Men i 2 dager strikket jeg jevnt og trutt, og det gav tross alt resultater. Nå er den, med litt bedre samvittighet, lagt bort igjen....
Neste lørdag er det stort bursdagsselskap. Jeg har strikket en Feminin-strikk skjørt til min kusine. Dette er mitt skjørt, i bruk, det til Gry er helt likt, bare uten skjønnhetsfeilene som er i denne første utgaven (og slurvefeilene, som 4 rapporter i den nederste borden etc)
Lille Nora som blir 1 år får en Fiona. Jeg elsker denne kjolen, den er bare så nydelig, og også veldig fin på småjenter.. Strikket i Safran på pinne 3,5. Det gikk med ca 120 gram. Dessverre gikk jeg tom for garn, og måtte kjøpe til ett nøste og klarte ikke å få samme innfarging, som dere ser nederst på kjolen.... ;-( Men den er ikke så synlig uten den hvite bakgrunnen, så jeg håper at det ikke synes under bruk.
Foruten til Gry, som gjerne ønsker seg hjemmestrikket, pleier jeg ikke å strikke til de voksne i familien. Men denne gangen gjør jeg ett unntak. Siden det er 3 damer/jenter som feirer bursdag sammen tenkte jeg det kunne være moro at de alle 3 fikk noe fra Jane's strikkeverksted.
Dette skal bli ett sjal til tante, Kiri, pinne nr 3,5 og Tynn Alpakka fra DSA.
Min store bekymring er at jeg allerede er tett oppunder 200 masker, så jeg er redd sjalet ikke blir så stort som jeg tidligere hadde tentk. (det ligger på tastaturet mitt, så det er ikke store sjalet ennå)
En stor takk til denne dama, som tipset om mønster og gav meg en hjelpende hånd i startgropa.
Dette er mitt første sjal uten rettstrikking, og det er KJEMPEMORO. Jeg har lenge kviet meg veldig for å prøve dette, da det har sett så vanskelig ut, men det er både enkelt og morsomt, så jeg kommer helt sikkert til å utvide sjal-horisonten etterhvert.
I dag er siste dag i ferien min... Må innrømme at jeg gruer meg litt til å dra tilbake på jobb, men regner med at jeg er i siget igjen etter et par dager. 4 ukers ferie har gått sinnsykt fort, til tross for at jeg har hatt hele 2 dager uten regn.... 2 dager!!! (kan håpe den 3. blir i dag).
Jeg har ikke gjort noe særlig spennende, vært stort sett på hytta og hjemme, med noen småturer hit og dit (valdres, sverige feks). Jeg prøver å spare mest mulig penger til den store og skikkelige ferien som kommer i oktober, 16 dager i Orlando!!!!! *hopper opp og ned*

6 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Så mye fint du har på gang! Jeg er og ferdig med ferien og starter på jobb i morgen.....

Rigmor sa...

oi så mye fiiint :) De blir nok glade for skjerf tenker jeg, hjemme laget er jo alltid best ;) Og fionanen var nydelig, tenker ingen ser forskjell!
Jeg har også siste dagen av ferien i dag :( hardt og tenke på at det er ett år til neste gang!
Ha en flott søndag!

Frk. Chilli sa...

Myyyye fint:-) Fiona`en er nydelig, og man ser sikkert ikke fargeforskjellen i bruk.
Syns du er full av mot som strikker til 3 voksne:-)

Baddie sa...

Tror jeg skal søke medlemskap i familien din :-p For du strikker jo så mye fint til dine kjære. Gavene faller nok i smak hos alle tre. Synes du har kommet langt på sjalet på kort tid. Er spent på å høre hvor mange masker du har på pinnen når du skal felle av. Ønsker deg en fin uke!

Prinsesse Vilikke sa...

Wow! Her var det masse fint!

Turid sa...

Skjørtet ditt ble kjempefint! Lykke til med Marius! *prøver å gi deg inspirasjon til å få den ferdig* Jeg strikket en Marius i jula, og jeg liker den kjempegodt.