fredag 15. juni 2012

Aestlight

Jeg hadde litt smådillaAestlight en stund, så det ble noen, til tross for at jeg ALDRI lærte meg å memorere kanten rundt.
Dette startet jeg på i fjor høst, med en "rest" av ett hespe " Tulliball Hårfint". Jeg hadde tidligere strikket 2 sjal av samme hespe, og var sikker på at jeg hadde nok til ett til...
Vel, Aestlight sluker garn, så jeg fikk manko på ett par meter med garn... Måten sjalet er strikket på, der blonden rundt strikkes på til slutt spiss for spiss, gjør at det ikke er så lett å "jukse litt" heller...
Men jeg visste råd, denne dama kjøpte nemlig samme garn, samtidig som meg, så jeg har mast både i tide og utide om hun kunne avse en rest... :-) Og heldigvis kapitulerte hun, og etter at smånøstene fra Anita hadde ligget en god stund til "mørning".....  SJALET ER FERDIG!!!Garnet er altså Hårfint fra Tulliball, ett tynt, men helt fantastisk mykt garn. Jeg har strikket med dobbel tråd, på pinne 3,5. Garnet funket i grunn fint til dette mønsteret, og sjalet er fjærlett. 

8 kommentarer:

Hanne sa...

Nydelig sjal både dette og det i forrige innlegg :) Skulle ønske jeg også hadde tålmodighet til å strikke så mange flotte sjal :)

sissel sa...

Nydelige sjal, og heldig du var som fikk "mast" deg til en rest med garn:)

LisaM sa...

Det ble kjempefint dette også Jane:)

wigdis sa...

Så nydelig det ble Jane, sikkert deilig å bli ferdig med det også. jeg vet du har ventet på garnet en hel evighet.

Synes Camomillesjalet ditt ser ubeskrivelig deilig ut, så mykt og delikat. Dette gleder jeg meg til å se og kjenne på.

wims sa...

Aestlight blir aldri feil. og dette var det en nydelig farge på. Du minner meg forresten på at jeg har planer om å strikket et par til av disse selv. :O)

LivM sa...

Lekkert sjal og presis i "min" farge!

Trikada sa...

Ege bela tuko!

Trikada sa...

Ege bela tuko!