fredag 13. juli 2012

Sommer og ferie

Ferien fikk en perfekt start, med besøk hos (morgrethe) sammen med disse flotte jentene.
Renate hadde tatt turen helt fra Narvik, så da hadde vi jo en strålende anledning til å møtes.

Jeg har lånt ett bilde av morgrethe:


Strikkekafe hos morgrethe er alltid veldig trivelig, men ender ofte med ett enda større garnlager når man kommer hjem igjen. Også denne gangen.... Men hun her ble kåret til dagens kunde, og det er kanskje ikke så innmari rart :) (jeg har tjuvlånt bilde av Renate)


Etter Brumunddaltur var jeg så heldig å bli invitert på nydelig grillmat til Tone og gutta hennes, og selvfølgelig var strikketøyet med :)
Litt usikker på hvem av disse som koste seg mest, men en hyggelig kveld var det utvilsomt for oss alle :)


Den perfekte ferie er for meg å komme litt bort hjemmefra. Oppleve nye ting...

At den i tillegg inneholder
-hyggelig selskap
-flott natur
-fine sørlandsbyer
-nyfisket makrell
-hundekos
-bading
-båtliv
-bikini-skille
-sol og litt varme
-vin (både rød, hvit,rosè, musserende)
-hummer
-strikking

ja da kan man igrunn ikke ha det stort bedre.... 


Og enda så har jeg 2 uker ferie igjen!!! 
Foruten en liten tur til Langedrag med min bror og mine to fantastiske nieser, er resten av ferien litt "åpen". En tur på hytta i Snertingdal for å besøke mamma og pappa må det bli, og kanskje noen dager med bare tante og Hedda-gullet...?  

Og selv om det er skikkelig magert med oppdateringer på strikkefronten, så strikker jeg altså. Masse. Men har kommet skikkelig på etterskudd med blogging, og det er nå så vanskelig å hente seg inn igjen. Kanskje jeg får tid til å ta ett skippertak i ferien....?
3 kommentarer:

LivM sa...

Så hyggelig dere har det da! Si ifra neste gang så kanskje jeg kan få bli med dere? Håper du får en super ferie så sees vi snart!

wigdis sa...

Enig at det alltid er koselig å treffes hos MorGrethe, synes vi har vært flinke som har klart å møtes så mange ganger som vi har gjort. Har du tid til å stoppe når du skal til Snertingdal, så får du bare gi beskjed.

Så bra at du har hatt en fin ferie så langt Jane, ser ut som turen din på sørlandet har vært alle tiders. Herlig at Snorre også har kost seg.

Ha en flott ferie videre.
Stor klem til deg.

LisaM sa...

Du har virkelig kost deg skikkelig i ferien du:) Så herlig Jane:) Gleder meg til å se alle de ferdige prosjektene dine:)
Kanskje vi ses til helga;)