torsdag 3. januar 2013

Godt nytt år!!

Som vanlig er bloggen preget av min blogge-treghet... Jeg er igjen skikkelig på etterskudd, og hadde tenkt å bruke litt av min laaaaange juleferie til å blogge både kalendergaver og julegaver... Vel den laaaange ferien gikk veldig fort, og nå er det igjen hverdag og masse oppgaver som venter... Men som kjent - jeg jobber best under press - så da er det bare å starte i bunnen og jobbe seg oppover.

Først ut er årets kalendergaver til mine to nieser. Jeg og min svigerinne deler kalenderen, så jeg fikser 12 gaver og hun fikser 12 gaver, jentene åpner annen hver dag... I år har jeg faktisk strikket alle 12 gavene (14 faktisk, for 2 par tøfler sto til tørk på badegulvet når jeg hadde opptelling, og ute av synet ute av sinn). Og til opplysning, jentene er 2,5 og 5,5 år, og i år fikk de like gaver, bare forskjellige farger og str.Mer info om de forskjellige kan du finne på Ravelry Jeg har laget en egen fane med alt som har blitt produsert til/i julen 2012. 

Benytter anledningen til å ønske alle ett godt nytt håndarbeidsår! Gleder meg til mye inspirasjon og mange strikketimer i året som kommer.

6 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Du verden så mange flotte kalendergaver.
Og godt nyttår til deg også.

Kos med papir og saks sa...

så mange flotte kalendergaver, heldige nieser

Hanne sa...

For noen heldige nieser du har!! Kjempeflotte kalendergaver! Godt nyttår!!

Hanne sa...

Så utrolig imponerende at du har strikket så mange kalendergaver. Jeg rakk bare å strikke 3 av 24 gaver på en av to kalendere jeg. Skikkelig flotte og kjekke ting du har strikket til kalendrene også.

LindaE sa...

Rett og slett imponerande produksjon. Heldige jenter!

Vibekes lille ullne sa...

Veldig imponert over julekalenderinnsatsen og synes du har veldig heldige nieser som får så mye fint. Luene med ører er utrolig søte, hvis jeg skal trekke fram noe av alt det flotte. Godt nytt år til deg! :)