onsdag 5. desember 2012

Heldige meg!!

Jeg MÅ jo ha vært snill i år, jeg har nemlig allerede fått 2 flotte gaver, enda det er flere uker igjen til jul :o) Og hjemmelagde gaver, er det jeg setter aller mest pris på.

Disse flotte vottene har Liv strikket, og gitt meg i gave. Jeg har lenge ønsket meg flotte mønstervotter, men sliter med at alle er for store til mine små hender, men disse er akkurat passe små, og sitter som støpt på mine hender. De er strikket i skikkelig ullgarn, som absolutt er min favoritt i votter, da blir de ekstra gode og varme, og blir bare bedre og bedre etter bruk. Dette er mine finvotter. Tusen tusen takk, kjære Liv.


I helga stappet jeg bilen full av Tone, bikkja, garn og strikketøy, og vi satte nesa mot Hamar og Wigdis og en helg med garn, strikking, mat, skravling, vin og kos. Vi fikk en tur til Østlandets koseligste garnbutikk, morgrethe og en tur til Irishman som har Hamars beste biff. Overraskelsen - og gleden - var stor når jeg fikk gave av Wigdis, og der lå jammen verdens nydeligste mønstersokker. Som kjent er jeg ingen sokkestrikker selv, men har skrytt uhemmet av sokkene Wigdis har strikket i det siste, og jammen  fikset hun ett par til meg og: De er helt fantastiske! Tykke, varme, vakre! Og jeg bor i dem, men bruker de ikke sko, jeg er redd for å slite de ut :) Dette er mine kosesokker!!! 

Det er ikke bare oss tobente som har kost oss i helga, denne bortskjemte lille firfotingen har hatt en helg helt i hans ånd. Sofaligging, masse kos og litt godis, står helt klart på hans ønskeliste, og denne helgen har inneholdt masse av alt. At han t.o.m var ferdigluftet når jeg fant det for godt å stå opp om morgenen var bonus for meg :) 


(jeg får fortsatt lettere angst av den hvite sofaen... Heldigvis var det kaldt og tørt vær, så vi slapp sølete poter, men allikevel.... *angst*) 

Tusen takk for gjestfriheten og en super helg, Wigdis. 

Strikker mye for tida, men alt er jo så hemmelig, så jeg har ingenting å vise frem. Men jeg må klappe meg selv litt på skulderen etter å ha fullført hele 14 kalendergaver til niesene mine :) 15 kommentarer:

wigdis sa...

Snille piker fortjener mange gaver vet du. De vottene er nydelig og jeg er glad du likte sokkene.
Herlig bilde av Snorre da, det var så koselig å ha en hund i huset igjen. Det var veldig hyggelig å ha dere alle på besøk.
Flott pakkehaug du har laget, regner med at de to små snuppene blir kjempeglade for innholdet.

Janne sa...

Oi så flotte votter og strømper du har fått. :o)

Ønsker deg en fin fin adventstid.

Wenche/chawo sa...

Flotte votter og sokker du har fått og for en herlig hund da.

frøken ij sa...

Herlige gaver! Hjemmelagd er virkelig kjekt å få :D

Charlotte sa...

Her var det blogget mye fint siden sist jeg var innom! Det er alltid koselig å besøke bloggen din. Jeg er sikker at du fortjente de fine gavene, og sikkert mange, mange flere :)

Ane sa...

Heldige du! Både vottene og sokkene var utrolig fine!! Og heldige niesene dine. Du har laget så masse fine ting til dem. :)

Lisbeth sa...

Du ER jo snill! Det er bare du som ikke har forstått det :-)

Nydelige votter og nydelige sokker! Jeg skjønner godt at du bruker de til pent og ikke inni sko. Slike skatter må tas godt vare på!

A-I sa...

Så fine votter og sokker! Så heldig du er! :D

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg er sikker på at du har vært snill, ja! Det må du jo ha vært, som har fått så flotte gaver.

De niesene dine får så mye fint! Sikkert noe spennende i pakkekalenderen også. Forhåpentligvis skjønner de etter hvert hvor heldige de faktisk er som har en sånn snill og produktiv strikketante. Gull verdt!
Ha en fin adventshelg!

Vibekes lille ullne sa...

Det er nok sikkert helt velfortjent! Flotte gaver da, både votter og sokker var jo helt nydelige! Og når du strikker selv, så vet du jo å sette pris på arbeidet. Heldige nieser også som har så snill tante, og et bevis på at du fortjener gavene du fikk.

Den er så flott den vovsen din, en skikkelig sjarmør. Ha en fin søndag! :)

LisaM sa...

Sååå fine!!! Ja både sokker og votter, du ER virkelig snill du Jane!!!☺

Neste gang det er strikkehelg vil jeg også være med altså!!☺
Bra dere koste dere!

Anonym sa...

Utrolig flotte votter og sokker! De firbeinte skal jo være litt bortskjemt ;) ha en flott dag!

LivM sa...

Vel fortjent! Flotte sokker også så nå slipper du å fryse i vinter :-) Vi sees på lørdag!

Tone sa...

Du fortjener både sokkene og vottene ;-) de er så fine! Alltid koselig å få noe hjemmelaget :-)

Det var en super tur til Wigdis! Vi koste oss glugg i hjel :-)

LivM sa...

Ønsker deg et riktig Godt Nytt År!