tirsdag 21. mai 2013

Vel overstått...

Alle som kjenner meg, vet at jeg har gledet meg villt til 17.mai i år. Endelig kunne jeg ta i bruk drakta mi, med komplett tilbehør. Og endelig kunne jeg føle meg SKIKKELIG festfin og kledd for 17.mai jeg også. :) Som kjent står jeg mest BAK kamera, men ett bilde fikk jeg min far til å ta med mobilen :) For de som kjenner drakta, er det sikkert lett å se at det er noe som "mangler".... Det var nemlig ikke så enkelt å kle seg selv for første gang i festdrakt, så beltet og søljene tok jeg med i veska for å få litt bistand, og beltet glemte jeg jammen helt å ta på (har valgt belte uten spenne) Nybeggynnerfeil delux. 
Heldigvis slapp jeg å bruke både regnponcho'n og ulltrøya, og skoene var gode å gå i. En perfekt dag, som ble tilbrakt sammen med tantegullene.


Siden dette er en strikkeblogg, er det vel på høy tid å vise frem noe strikket... Jeg er skikkelig på etterskudd, men siste fullførte prosjekt er jeg sprekkeferdig av stolthet over... Jeg kan nå offisielt si at jeg er en sokkestrikker... Dette er mitt 3 par med mønstersokker i løpet av 2013, og endelig synes jeg det er gøy å strikke sokker. Har jammen ett par på pinnene, as we speak :) 

stolt er jeg, at jeg må legge ut hele 3 bilder :) 
Sokkene er strikket i Malabrigo Sock, 57 gram, på pinne 2,5. 
Mønsteret heter Tadpoles, og du finner mer info her7 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Syns drakten var fin æ.Men man lærer av sine feil.Du husker det til neste gang drakten skal på. :)

Sisselshverdag sa...

Du er kjempefin i den nye drakten din, sikkert ingen som tenkte over at du mangla belte :D
Flotte sokker, har noe Malabrigo Sock liggende, får kikke litt på oppskriften, sokkene er iallefall flotte :)

Ha en flott tirsdag videre :)

ANNEPÅLANDET sa...

Så fin du var i den nye drakten!!!

Og velkommen i sokkestrikkernes rekker! Trodde aldri jeg skulle bli noen ivrig sokkestrikker jeg heller, men det ble jeg, gitt.
Flotte sokker!!

wigdis sa...

Du er nydelige i den nye flotte drakta di. Denne får du nok mye glede av.

Tenk at du har blitt en sokkestrikker!!! Flotte sokker du har strikket nå, veldig fint mønster. Snart er det vel du som strikker sokker til meg :))

Ha en fin uke videre.
klem

sissel sa...

Nydelig dame i en nydelig drakt.
En slik drakt er verd sin sum, for man har glede av den i mange år - og ikke minst slipper man å tenke over hva man skal ha på seg i enkelte situasjoner,
Morsomt å se at du er blitt en ihuga sokkestrikker - slikt liker vi.

Vibekes lille ullne sa...

Veldig flott drakt også så fin du er i den! :) Jeg har (heller) ikke bunad, og savner litt å føle meg skikkelig fin på store dager.

Hjemmestrikkede sokker er de beste, men foreløpig strikker jeg mer av behov enn lyst. Håper å bli bitt av basillen en dag. :)

Felisi sa...

Så flott du var i drakten din! Jeg har null peiling på den slags, så jeg hadde ikke sett at noe manglet ;)

Så lekre sokkene ble! Må sjekke ut den oppskriften jeg også.