mandag 26. januar 2009

Klukka'n min heeeeelt ferdig!!!

Den har egentlig vært ferdig en stund, men jeg er jo så treg med blogginga. Kjolen var kjapp og morsom å strikke, garnet stikker, men det kan jeg leve med. Strikket i en nydelig brunfage, i Lett Lopi. Bestilte garn og oppskrift fra Birgirsdottir.no, en nettbutikk med knall-rask levering.
Dessverre så jeg ikke før jeg skulle begynne på den svarte borden, at et svart nøste manglet. Selv om de leverer kjapt, så klarer de ikke levere på 5 min, og jeg hadde selvfølgelig ikke tid til å vente til dagen etter. Bunnfargen i roseborden skulle egentlig vært svart, men i og med at jeg hadde mer enn nok grått, lot jeg den bare være grå.
Antakelig hadde det gjort seg med svart, men pytt samme....
Og så et lite bilde, med "innmat". Bildet er som vanlig lite flaterende, men jeg har innsett at jeg ikke finnes fotogen, så da får man heller tage hva man haver... *flir*
Jeg er egentlig knallfornøyd med den, og gleder meg til en anledning der jeg kan få vist den frem...
Har lyst til å strikke den i både blått og grånt også, men det får bli siden.
Sånn ser skogen "vår" ut for tiden... Masse snø, og tungt å gå, men ganske så vakkert egentlig.
Og det er en kar som synes det er helt storveis i hvert fall, den firbente Snorre.
Som ser sånn ut, uten alle fire beina i været. Vakker, ikke sant???

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg syns den grå fargen gjorde seg jeg :D Vet ikke helt om svart hade passet, men du har kanskje sett bilde? Kjempeflott var den iallefall :) Har du bestilt oppskriften fra samme sted?

Torill sa...

Så flott kjole! Kor lang tid brukte du ca og kor mange garn trengte du? Strikkakjolar er så fine! Og den grå fargen var fin den :-)

Ane sa...

Den kjolen var knall fin Jane!!! Sån vil jeg lage også! Det må vel gå ann å finne ett garn med samme strikkefasthet som passer til sånne pyser som meg, som ikke tåler at det stikker...?

Bergir sa...

Kjempefin Klukka! Synes ikke det gjør noe at den svarte fargen mangler, tvert i mot!
For en fin hund du har!

Baddie sa...

Kjempefin kjole, som kledde deg godt! Jeg har garn til Klukka liggende, mangler bare tid. Og den dropsbarnekjolen var helt nydelig. Har sett den tidligere, men har ikke falt for den da. Kjolen gjorde seg så mye bedre i din fargekombinasjon. Nå står den på todolista mi, takk for inspirasjonen. Ha en fin uke.

Annakin sa...

Klukkan blev verkligen fin! Imponerande fina klänningar du får till! Jag tycker den lilla fabelklänningen är härlig också.
Vår hund älskar också när det är snö, tyvärr är det lite av det hos oss i vinter. :-)

Anonym sa...

Hei. Jeg har skrevet ett innlegg om bloggen din i min blogg.Håper det var greit ;) Ha en god helg :)