fredag 6. mars 2009

Jeg er syyyyk!! :-(

Det er tydeligvis ingen lov som sier at det ikke er lov å være syk på bursdagen sin, så sånn tilbringer jeg dagen. Middag på restaurant, bar-tur og kos ble brått sofaen under pleddet, c-vitaminer, nesespray og lommetørklær.... Da er det ekstra godt å få hyggelige overraskelser, og hva er vel vakrere enn friske blomster...?
På håndarbeidsfronten skjer det jo stadig litt, til tross for årsoppgjør og annet mas i hverdagen. Jeg har omsider samlet mot til å begynne på PT- kjolen, og jeg tror (om den blir ferdig noen gang) at den blir kjempefin. Jeg strikker i et annet garn enn oppskriften sier (uvisst av hvilken grunn, det er lenge siden jeg kjøpte garnet så jeg husker ikke hvorfor...?) og etter å ha kommet et godt stykke på vei måtte jeg rekke opp hele greie, og strikker nå i str XS... Litt spent på om den vil passe til slutt, men jeg får være flink til å prøve underveis...
Dessverre har jeg kommet dit at jeg blir veldig stiv i skuldre og nakke om det blir for mye strikking, men har funnet ut at en kombinasjon av hekling og strikking går fint (enn så lenge i hvert fall). Jeg har derfor begynt å hekle litt, og i første omgang et sjal (stav etter stav etter stav) i en nydelig olivengrønn farge i Sandnes Alpakka.
I mangel på noe spennende å blogge, får jeg blogge denne saken her som har vært ferdig i ukesvis. Det var litt sånn innimellom strikk mens jeg drev med masse puslerier på tynne piner. Denne tunika/toppen er strikket på pinner nr 7 i ett garn jeg ikke husker og er strålende tv-strikk... Om den noen gang blir brukt er vel heller litt usikkert, men den som lever får se... jeg klarer liksom ikke helt bestemme meg for om jeg synes den er ok eller ikke...
Sånn helt til slutt vil jeg takke for alle hyggelig kommentarer i forrige innlegg. Det er så morsomt og hyggelig med tilbakemedlinger. Tusen tusen takk... :)

4 kommentarer:

Linda sa...

huff.. om det er noen trøst så er du ikke alene.. jeg er på bedringens vei og det er godt...

MASSE GOD BEDRING!!!

Anonym sa...

Huff så kjipt. Gratulerer så mye med dagen!! God bedring.

Hobbymegher sa...

Huffda... God bedring!

wigdis sa...

Så mange fine barnekjoler du har laget. Den fabelkjolen ble helt nydelig i blått. Jeg strikket i rødt, men ble ikke fornøyd. Blått var kjempefint.
Håper du er blitt bra igjen. Ser av meldingene her at det er en stund siden du var syk.