torsdag 4. april 2013

Moro med bursdag :)

I anledning 40-årsdagen min valgte jeg for første gang på 10 år og holde skikkelig lag.
30 stk venner og familie stilte velvillig opp å sørget for at jeg fikk en uforglemmelig kveld.
Bilder fra selve kvelden har jeg ikke fått tilgang på ennå, min snille bror stilte som kjøkkenhjelp, kakebaker, moralsk støtte og fotograf :)

Selv om jeg strikker selv - eller kanskje nettopp derfor - setter jeg veldig stor pris på å få hjemmestrikkede gaver. Og så heldig var jeg, at både Tone og Wigdis strikket til meg. 

Pulsvantene (som er i en mye finere blåfarge enn jeg får frem på bildet) er fra Tone mens sokkene er fra Wigdis. 
Tusen hjertelig takk begge to, de varmer ett 40 år gammelt hjerte mer enn dere aner :)

Å arrangere ett så stort selskap er ikke noe jeg har som vane, så det var mange baller i lufta på en gang. Det hadde ikke latt seg gjøre uten gode hjelpere som velvillig stilte som kakebakere, bordkort-lagere, borddekkere og ikke minst kjøkkenhjelpere på selve kvelden. Tusen millioner takk til dere alle sammen! 

En helt egen "Helstrøm" hadde jeg også, som t.o.m stilte i egen kokkeuniform for anledningen: 


Ikke bare stilte han opp som kokk, men også som innkjøper, partyplanlegger, oppvaskhjelp og ikke minst moralsk støtte... Med nøye planlegging, bestemte meninger og presisjon besørget han at alt fikk en veldig fin ramme, og jeg en veldig fin kveld. 

Så hvordan takker man for sånt da...? Jeg vet at jeg aldri kan gjøre samme tjeneste tilbake, (og det gjør nok han og) - ikke fordi jeg ikke ønsker det altså, men for at det rett og slett ikke er mulig... :) Med mindre det er pølse og lompe som skal serveres da... 
Så da - som takk for supergod hjelp - strikker man. Og da kunne det jo ikke bli noe annet enn (nok) en Marius. 


Dessverre rakk jeg ikke å få den ferdig til dagen *rødme*, det TAR faktisk en del tid å planlegge, handle inn og organisere ett stort selskap, så han fikk den overlevert i løse deler, men pent pakket inn og med kort til... 

Og den ble ferdig kort tid etter!! :o)
(Og han ser jo litt fornøyd ut?) 


Tusen millioner takk til deg og, Bjørn Tore!!! 

Strikketekniske opplysninger, finnes her

Som tidligere nevnt, har jeg fått Jubileumsdrakt av mamma og pappa i anledning 40-års dagen min. På ønskelista sto selvsagt tilbehøret til denne, og nå er jeg jammen fult utrustet, med både smykker, skjerf, veske, sko og søljer. Jeg gleder meg til 17. mai!!!! Og til slutt vil jeg rette en STOOOOR takk til mine søteste strikkevenner, som overrasket meg stort med gaver på strikkekafe i Lillestrøm. 
Jeg fikk både garn, veskekroker, glass, knapper og verdens kuleste bling-bling-button :)
I tillegg hadde Lisbeth laget denne til meg, som nå henger fint på veggen min, nettopp in case of emergency, fantastisk kul!!! 


tusen tusen takk, alle sammen, det blir ikke Marius på dere alle, men en stor klem til de som vil ha :) 


11 kommentarer:

Hanne sa...

Gratulerer så mye med bursdagen som har vært. Høres ut som du hadde en fantastisk feiring. Skjønner godt du satte pris på de fine hjemstrikkede gavene ja. Jeg liker også å få hjemmelagde gaver. Utrolig fin Marius du har strikket også. Den satt jo som et skudd på mottakeren. :)

Siren sa...

Gratulerer så mye med vel overstått 40-års dag!:) Kjempefine hjemmestrikka gaver du hadde fått, og ikke minst var Mariusgenseren til Helstrømmen din helt nydelig. Han så svært så fornøyd ut også:)

Jorun sa...

Gratulerer! Fint innlegg! Mariusen var kjempefin!!

Anonym sa...

Juhu! Ingen vansker med å si ja til å hjelpe deg vil jeg tro, så fin takk man får :-D Superflott genser ble det!

Og så deilig at dagen ble bra, flotte gaver også. Strikka til og med! Lurt å strikke til en strikker, da vet man at mottakeren vet å sette pris på det de får:-D

Gratulerer så masse med vel overstått!

Wenche/chawo sa...

Gratulerer så mye med overstått 40 års dag.
Kjempefine gaver du har fått og for en snill kjøkkenhjelper du har.Han er det nok mange som kunne tenkt seg å lånt når de skal ha lag.
Tenker han var veldig fornøyd med den flotte genseren han fikk som takk for hjelpen.

LivM sa...

Skjønner at du har hatt en fantastisk feiring av dagen din med god mat og flotte gaver. Og heldig er du som har så mange gode venner, men det er vel fordi du er ei grepa jente selv!
Ønsker deg lykke til i livet i mange år fremover og er glad for å ha blitt kjent med deg! Stor klem!

strikkedilla sa...

Gratulerer med dagen som har vært. Nydelige gaver og flott genser du har strikket.

wigdis sa...

Flott innlegg Jane. Genseren ble kjemefin og mottaker ser strålende fornøyd ut, og den er sikkert vel fortjent også etter all hjelp han ga deg.

Gleder meg til å se bilde av deg i full mundur, du kommer til å bli så flott. Håper du får tatt masse bilder 17. mai slik at vi få se.

klem

LisaM sa...

For en flott feiring av en flott dame!:)
Fine gaver fikk du, men jammen fikk din gode hjelper en kjempefin Marius å!!!:)
Skjønner at du gleder deg til 17.mai. Bunad er så fint!

Ha en superduper mandag!

Bare fire dager igjen......:)))

Klem

Inger sa...

Gratulerer med vel overstått dag! Ser ut som du hadde en kjekk fest, og med så mange gode hjelpere, går det jo som en drøm ;)

Fantastisk flott Marius-genser du har strikket og en veldig heldig mottaker :)

Håper vi ses på treff om bare noen få dager :))))

Ina sa...

Gratulerer så masse med vel overstått 40årsdag! Ingen sak å feire storslagent når du har så mange gode hjelpere :) Superfin Marius! Og så ser jeg du har strikket en flott Kauni-Fana også. Synd at fargen blødde da.

Ha en strålende helg :)