tirsdag 4. juni 2013

Månevandring med Wollmeise.

Jeg er skikkelig på hæla med bloggingen, dette sjalet var faktisk ferdig i februar... 

De fleste har vel fått med seg disse sjalkitene fra Wollmeise, og jeg var kjapt ute med å "ønske meg". Snille Wigdis fikset den biffen, og jeg fikk akkurat den pakke jeg ønsket meg. 
Jeg digger fargene, alle som en - men hver for seg.... Sammen fikk jeg litt sånn "polkagris-følelse" (jada, jeg vet at polkagriser er rosa og hvite, men dere skjønner hva jeg mener, litt sånn 80-tall...?) 
Garnet er nydelig, mitt første - men absolutt ikke siste - møte med lace-garnet til Wollmeise. Jeg liker ikke så godt lace-garn, det er så tynt, men dette er akkurat passe på alle mulige måter. ...! 

Sjalet blir brukt altså, en gang i mellom... Og alt annet en fargesammensetningen er jeg veldig fornøyd med...

Mer info her


7 kommentarer:

wigdis sa...

Dette hadde jeg helt glemt at du strikket på siden du ikke har nevnt det på lenge.
Det ble jo nydelig Jane og jeg syns fargene ble lekre smmen. Faktisk et av de bedre jeg har sett. Synes de fleste andre sjalene blir altfor mørke.

sissel sa...

Jeg og synes dette var helt nydelig, men det kan nå være fordi jeg har blitt mer og mer glad i ulike blåfarger det da.
Håper du bruker det, og så ses vi på Røros til helga :)

Lisbeth sa...

Jeg syns at alle fargene i de kitene er litt snåle sammen, men etter å ha sett flere ferdige blir jeg bare mer og mer glad i sammensetningen. Kanskje ikke noe til bruk til hver eneste dag, men det er så fint med et sjal som lyser opp når man er nøytralt kledd eller man føler for litt ekstra fargevalg.

Jeg syns sjalet ditt er nydelig! Håper du får brukt det masse selv om du ikke er 100% fornøyd.

Petronella sa...

Jeg har også sett og vurdert disse kit'ene, for sjalmønsteret er skikkelig flott. Fargesammensetningene ble imidlertid bedømt til litt for mye sukkertøy for meg også. Egentlig angrer jeg på den avgjørelsen for jammen er sjalet kjempeflott når det er ferdig. Kule farger faktisk! så,,,,kanskje kanskje...

HA en fin dag :-)

sol sa...

80-tallet er på vei tilbake, vet du ;) Men sjalet i seg er nydelig!

Ina sa...

Synes fargekombinasjonen var lekker! Sikkert utrolig deilig å ha på seg. Kjempefin hverdagsjakke du strikket også! Skulle gjerne sett en oppskrift på den, heldig du som fikk teststrikke og slapp å vente på Familien :)

LivM sa...

Knall flott i herlige blåfarger!