fredag 3. februar 2012

GAP-tastic, fantastisk!

Omsider har jeg fått meg en stor, god hals jeg er fornøyd med.
Damene på boden tipset meg om denne gratisoppskriften, og den var jo perfekt til det fiiiine Rowan Cocoon garnet jeg vant hos Ane, og i tillegg hadde ett nøste av selv (fra samme parti)
Nå har den vært flittig brukt noen dager, og trenger snart en liten vask for å trekke seg litt sammen igjen, men ellers er den helt nydelig, og perfekt at den var klar til kulda kom :) Den går akkurat 2 ganger rundt halsen, uten at den er for stram, og uten at det blir glippe "mellom rundene".

Mønster: GAP-tastic cowl
Garn: Rowan Cocoon, 2 nøster minus ca 30 cm
Pinne nr 8.

Til slutt må jeg legge inn ett lite bilde av den gode fotvarmeren min :

8 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg så kommentaren din hos Vibeke. Jeg valgte å hekle sammen mine biter til teppet underveis!! Du får ingen ensfarget ramme, men du kan enkelt hekle teppet ditt sammen underveis!! Og det er supert å ha 70 ferdige blokker. Du kan se hvordan jeg heklet det sammen ved å gå inn på bloggen til Attic24. Det står på siden under sammenhekling av bestemorsruter. Forresten lager du mye fint!! God helg, hilsen AnneKari:-)

Marianne sa...

Kjempefin hals, trenger noe som varmer skal man ut nå!
Nydelig hund du har:)
Ønsker deg en god helg!
Hilsen fra Marianne

Lisbeth sa...

Åååh, vakre Snorre <3

Halsen din ble kjempefin! Så myk og deilig og når som det er så kaldt er det deilig med noe som varmer godt i halsen.

Vibekes lille ullne sa...

Så tråden din på HB, og lurte på hva du endte opp med. Veldig godt valg, og synes din ble finere enn originalen på Ravelry. Rowan har så mye fint garn, Cocoon hadde nydelig glans og gjorde seg veldig godt i den halsen.

70 lapper er nesten i mål. Du trenger ikke så mange som jeg har, det blir nesten litt stort. Bare å finne de fram igjen. :)

Du har den beste fotvarmeren i kulda.

God helg! :)

wigdis sa...

Så herlig hals du har laget, bra du fant en oppskrift du er fornøyd med. Skulle ønske jeg hadde en slik fotvarmer jeg også, men jeg har lårvarmere da.
Ha en fin dag med niese.
Klem

Tone sa...

Så fin den ble!! :-) godt å ha nå i denne kulda!

Snorre gutten :-)

wims sa...

Her var det mye snadder siden sist jeg var innom. Halsen ser super god ut og genseren under ser uber deilig ut. Skulle virkelig ønske jeg hadde tolmodighet til å lagen en sånn. Prøvd flere ganger, men gir opp av alle evighetsrundene ;O)

LivM sa...

Nydelig hals, og så ser den så myk ut! Flott farge.