fredag 24. februar 2012

Hedda 5 år!

Lille Hedda ble hele 5 år 8. februar... Jeg kan virkelig ikke skjønne at hun har blitt så stor allerede, men det er en herlig alder, så jeg nyyyyter hvert sekund sammen med henne.
Og Hedda er virkelig tante's jente, hun er supertakknemlig for strikkaplagg, og hun kommer med ønsker. Kan en strikketante ønske seg mer? :o)

Denne lua har jeg sett første gang for leeeenge siden, men da klarte jeg ikke å få tak i mønsteret. Den "datt litt ut" av hodet, men plutselig kom jeg på den igjen, så da var det bare å kjøpe inn garn og oppskrift. 
Jeg undret meg mye underveis, syntes den så veldig merkelig ut, men den ble nå ikke så verst da :)
Og er veldig fin på.

Strikket i Mitu, pinne 4 Pt-oppskrift.
Og den HAR fått en turkis rund dusk, men lille niese rappet den noen dager før bursdagen, da hun snoket i strikkekurven til tante. Hun hadde IKKE tid til å vente på dusken, så den ble laget og satt på ved en senere anledning :)

Bursdagsgave:
Vest strikket i Smart, etter Sandnesoppskrift. Leggvarmerene (som altså ER like lange) laget jeg etter eget hodet, og de ble i grunn litt søte. Det gikk med 200 g til vesten, og ca 60 g til leggvarmerene.

Forrige helg hadde jeg igjen besøk av Hedda, og fikk da flg spørsmå:
"Du tante, den vesten du strikket til meg til bursdagen min er veldig fin altså, men jeg ønsker meg en vest uten knapper, men med sånn snor rundt, sånn som mamma har. Kan du strikke en sånn til meg?"

Så hvis noen har tips om fine vester til barn med snøring i livet, så blir jeg veldig glad for innspill :o)

Og i tradisjons tro må jeg legge inn ett lite bilde av Snorre. Når Snorre er skikkelig sliten, og ikke vil forstyrres, legger han seg sånn her, med halen over ansiktet... Og jeg synes i grunn han er litt søt når han ligger sånn :o)

5 kommentarer:

Ruth sa...

hei på deg...
herlig lue og så fin bursdagsgave ...
vi sees vel snart

Hanne sa...

Hedda er jammen meg heldig som har en så flott tante som strikker så mye fint til seg. Nydelig vest du har strikket :D Er så morsomt når barn kommer med strikkeønkser, da smelter fadderhjertet mitt også :D

ASK sa...

Heldig tantunge som får så mye fint, og artig at hun er så interessert!

Takk for koselig kommentar på bloggen min og riktig god helg til deg også :-)

Meta sa...

Kjempefin lue!:)

Herlig måte Snorre har på å vise at han vil være i fred. Kan liksom ikke misforstås.

Ønsker deg en herlig helg.:)

Klem fra Meta

Torunn sa...

Å, så fine ting du har strikket! For en snill tante du er :)