onsdag 29. februar 2012

Nytt sjal og pulsvarmere

Vimsensjalet har blitt en stor favoritt hos meg... Mitt forrige heklet jeg i Fin og brukte 4 nøster... Men Fin vokser, så spissene på sjalet rekker nå snart ned på knærne mine... Men når jeg så denne blåfargen i Fin, måtte det bli ett vimsensjal til, enten det siger eller ei... :-) Denne gangen heklet av kun 3 nøster, på krok 5.


Jeg hadde da ett nøste igjen, og har hørt så mye bra om Susie's reading mitts så da måtte det bli ett par sånne også... De kommer nok ikke til å vare så lenge, de vokser bare jeg ser på de, men de er ganske så fine helt ubrukt da :)
Jeg strikket de så små det gikk an, både i forhold til at jeg trodde jeg hadde lite garn, og med tanke på sig.... Det medførte at den ble litt kort frem til tommelen.
Jeg hadde mer enn nok garn, de veier kun 31 gram, og er strikket på pinne 3.


Og selv om det ikke ser slik ut, er det altså samme farge på sjal og pulsvarmere... Fargen jeg har fått frem i sjalet, er den som er mest lik virkeligheten :)

 Så ett lite Snorre-bilde igjen. Dette bildet er gammelt, men litt morsomt. Vi traff helt tilfeldig en dobbeltgjenger, Zorro, og det må selvfølgelig dokumenteres... De er altså klin like, men vi klarte ikke å finne noen familiære bånd mellom disse to gutta :)
For ordens skyld Zorro står foran, Snorre bak :)


5 kommentarer:

Grethe M sa...

Hei. Så mye flott du lager.. Kjempe trivelig blogg som jeg har kosa meg i.. Ha en super dag videre..

Charlotte sa...

Så fine ting :) Fargen du har valgt er kjempefin syns jeg. Du får bruke pulsvantene med øynenen lukket da... :)

Liv-Toril sa...

så deilig å få brukt opp alt garnet. Det gir bonusfølelsen. Fint ble det.

Petronella sa...

Kjempefint sjal og pulsvanter =)

LisaM sa...

Flott sjal og pulsvarmere☺

Å jeg har vurdert begge to, men blir det no? Nææi....hmm....

Ønsker deg en fin torsdag jane!
klem