mandag 27. februar 2012

Hjertevotter....

Jeg har vel ikke så mye positivt å si om disse vottene, annet enn at det er ett nydelig garn.
Fronten på vottene er ikke så ille, men i håndflaten er ikke mønsteret særlig fint. Å bare slenge på en mønsterbord uten å ta hensyn til maskeantall, finner jeg i grunn litt merkelig....  Det virker som om det er en salig blanding av flere mønsteret som er satt sammen, helt uten at noen har lest korrektur og teststrikket de... Jeg er dessverre ikke rutinert nok på mønstervotter, til at jeg ser det før jeg sitter med arbeidet i fanget. Kanskje jeg gjør det neste gang? Har nok blitt litt mer obs på hva jeg skal se etter nå...
Men, de var ment til meg, og takk og pris for det. Jeg kommer til å bruke de jeg, men jeg hadde aldri gitt de bort.
Så til de harde fakta: Mønsteret er fra Minimaskerader nr 4, Juleinspirasjon, fra DSA.
Jeg har strikket de på pinne 3 (mønsteret sier 3,5) og garnet jeg har brukt er Sterk. Jeg har brukt ca 25 g rødt, 40 g hvitt, og ett par små meter med grønt. Bredden på disse ble bra, men til mine små hender ble de veldig lange fra vrangbord til tommelhull... Hadde jeg kuttet ut den grønne borden, som jeg og vurderte, hadde de både blitt perfekt i str, og jeg hadde sluppet noe av irritasjonen over dårlig mønster :o)
Så hvis du ikke allerede har strikket disse: ikke gjør det heller :-) Det finnes nok av fine vottemønster der ut, som feks hos denne damen , så det er ikke verdt å kaste bort tid på disse :o)

2 kommentarer:

wigdis sa...

Vottene ble jo pene å se på da Jane. Synd at mønsteret var så umulig, men det er mange av mønstrene fra DSA.

Takk for sist og så gleder jeg meg veldig til å se det nye prosjektet ditt. Håper på noen underveisbilder inne på boden, er så spent på hvordan den blir.
Ha en flott dag.
Klem

Marianne sa...

Kjedelig når mønsteret blir på den måten, men jeg synes resultatet så bra ut iallefall:)